Ο Δεκάλογος της Ρούλας
Untitled Document
ΠΡΩΤΟΝ, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΧΩ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΚΙ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.
ΤΡΙΤΟΝ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ.
ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΝΟΜΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ (ΛΑΘΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ ΧΡΟΝΟ) ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ, ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΩ ΣΤΟΝ ΩΦΕΛΙΜΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΑΤΟΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ!
ΤΟ 1993 Η ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΣΤΟΝ «ΠΡΩΪΝΟ ΚΑΦΕ» ΤΟΥ ANTENNA, ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥΣΙΚΟ, ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΟ 2004, ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΡΟΥΛΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑ, ΑΦΗΣΑ ΤΟΝ ANTENNA ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ STAR CHANNEL. ΤΟ 2006, ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ALPHA CHANNEL ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΩΣ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΚΟΥΣ - ΚΟΥΣ», ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2008. Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ, ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ.
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ, ΧΑΡΗΚΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΟΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΘΕΑΜΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΤΗ ΧΑΝΝΑ ΣΥΓΚΟΥΛΑ, ΤΟ ΧΟΑΚΙΝ ΚΟΡΤΕΣ, ΤΟ ΡΙΚΚΑΡΝΤΟ ΜΟΥΤΙ, ΤΗ ΖΑΚΛΙΝ ΜΠΙΣΣΕ, ΤΗ ΣΑΡΟΝ ΣΤΟΟΥΝ, ΤΗ ΝΤΕΜΠΟΡΑ ΧΑΡΥ, ΤΗΝ ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ, ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΧΩΡΑΦΑ, ΤΟ ΜΙΣΕΛ ΠΙΚΟΛΙ, ΤΟΝ ΠΗΤΕΡ ΜΠΡΟΥΚ, ΤΟΝ ΛΑΜΠΕΡ ΟΥΙΛΣΟΝ..
  ΈΧΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΙΟ, ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ, ΤΟ Ε ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, ΤΟ ΑΝ ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΧΩΡΑ», ΤΟ ΤV ΖΑΠΙΝΓΚ, ΤΟ 01, ΤΟ STATUS, ΤΟ TV SHOW TIME, ΤΟ CRASH, ΤΟ GLAM & STYLE, Η DIVA, ΤΟ OUT, Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΗΣΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΛΛΑ Η ΛΗΘΗ ΠΗΡΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
  Σελίδα 1 από 2

 
 
  Όροι χρήσης Επικοινωνία Facebook group