Ο Δεκάλογος της Ρούλας
Untitled Document
ΟΥΦ! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΙ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΕΙΣ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΙ, ΠΑΝΤΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ JAMES SPADER ΠΟΥ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ.
ΤΟ 2007, Μ' ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ HSBC, ΟΡΓΑΝΩΣΑ ΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΦΙΛΟΞΕΝΩΝΤΑΣ ΤΡΙΑ (3) ΕΡΓΑ:
  1. "Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ" ΤΟΥ Μ. ΑΝΘΗ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΕΚΟ ΣΥΣΣΟΒΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ.
  2. " ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΈΜΙΛΥ ΝΤΙΚΙΝΣΟΝ" ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ, ΤΟΝ ΣΤ. ΠΟΛΕΝΑΚΗ.
  3. " ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΗ ΝΥΧΤΑ" ΤΟΥ ΣΤ. ΚΑΚΑΒΟΥΛΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΕΤΤΥ ΛΙΒΑΝΟΥ, ΜΑΝΟ ΓΑΒΡΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΒΑΛΟΥ.
ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΗΡΚΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 5-11-07 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4-6-08. ΦΙΛΟΔΟΞΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ, Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, Σ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΟΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΆΛΛΩΣΤΕ, ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

ΆΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΡΥΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ Η ΚΑΠΟΙΟΝ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ: ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ. ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΣΤΡΟΖΩΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΠΡΟΒΛΕΞΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ, ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΖΩ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Σ-Κ, 17:00 20:00 ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ SMS ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ 949 ΚΕΝΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ 54991, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ EMAILS ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ, WWW.RYTHMOSFM.GR.

ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ, ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ! ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΑΓΑΠΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ! ΑΥΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.
 

 

ΥΓ: ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ!

  Σελίδα 2 από 2 , Επιστροφή

 
 
  Όροι χρήσης Επικοινωνία Facebook group