Όροι Χρήσης
Untitled Document


Τα κείμενα και οι φωτογραφίες που περιέχονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο (roulahamou.gr), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αντίστοιχων συγγραφέων ή ιδιοκτητών τους και ενδεχομένως να προστατεύονται από την Ελληνική Νομοθεσία. (Επισημαίνουμε ότι για το περιεχόμενο που υπόκειται ο περιορισμός αυτός, απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου τους με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.)

Οι φωτογραφίες ανήκουν στους δημιουργούς τους και προστατεύονται από την εφαρμοστέα νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες για δημιουργία σκανδαλοθηρικού, άσεμνου και ανήθικου περιεχομένου ή άλλων παράνομων ενεργειών.

Κάθε παράβαση των ανωτέρω, επισύρει αστικές και/ή ποινικές συνέπειες με βάσει τις διατάξεις περί πνευματικών δικαιωμάτων και δίνει το δικαίωμα
στον ιδιοκτήτη του διαδικτυακού τόπου roulahamou.gr, να διεκδικήσει τις νόμιμες αποζημιώσεις.


Τέλος ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη.


 
 
  Όροι χρήσης Επικοινωνία Facebook group